Open sollicitatie

Rometron, wereldwijd marktleider op het gebied van spot spraying in de precisie landbouw, is misschien wel het best bewaarde geheim van de Achterhoek!

20210601 4 W5 A1929

Met een flinke dosis nuchterheid, een goed doordachte visie en een enorm doorzettingsvermogen is Rometron de afgelopen 24 jaar uitgegroeid tot een internationale speler van formaat. Rometron's product WEED-IT© wordt verkocht en gebruikt in Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Afrika!

WEED-IT in het kort

Het Weed-IT systeem werkt door middel van zogenaamde “spot spraying”, waardoor zeer gedoseerd een beperkte hoeveelheid onkruidbestrijdingsmiddelen wordt toegediend op gedetecteerde onkruid, op grote akkerbouwarealen. De voordelen van Weed-IT zijn legio. Boeren en loonwerkers zetten het in om onkruidzaadbanken te elimineren en ook om de beschikbaarheid van gewasvocht te maximaliseren. De belangrijkste reden van het succes van WEED-IT ligt echter in de besparing op de kosten van onkruidbestrijdingsmiddelen, wat kan oplopen tot 95%. Op dit moment wordt er jaarlijks al meer dan 10 miljoen hectare bewerkt en meer dan 30 miljoen liter herbicide bespaard. Dit is gelijk aan 1.000 grote tankwagens van 30.000 liter!

Van ontwerp tot productie: alles onder één dak

Rometron's groei gaat ook letterlijk “door het dak"! Op dit moment wordt er een extra hal bijgebouwd nadat het pand in 2011 en 2018 ook al enorm was uitgebreid. Uniek is dat alle producten ter plekke worden ontworpen (hardware en software), ontwikkeld, geassembleerd en gecontroleerd. Er wordt een innovatief product gemaakt tussen de akkers van Steenderen, voor gebruik op akkers wereldwijd!

Wij van Rometron: nu en in de toekomst

Binnen Rometron mag iedereen zichzelf zijn. En is iedereen trots dat we een steentje mogen bijdragen aan het (indirect) verminderen van het toepassen van onkruidverdelgingsmiddelen, binnen de akkerbouw. We zijn no-nonsens, open en bescheiden. De meeste mensen die bij ons werken komen uit de buurt.

We zijn op dit moment met z'n 35-en, waarvan meer dan de helft de afgelopen 3 jaar in dienst is getreden. Ongeveer 30% van het team houdt zich bezig met R&D en productontwikkeling. De verwachting is dat we groeien naar 50 medewerkers in 2025!

Lekker werken?

Bij Rometron werk je in een multidisciplinair team aan uitdagende projecten. Het nemen van initiatief en ondernemerschap wordt gewaardeerd. Wij zijn betrokken bij onze klanten. We zijn leergierig en houden elkaar scherp. Naast dat we hard werken, pauzeren we graag samen en lopen we in onze lunchpauze samen een blokje om.

Rometron is op zoek naar... jou!

Om te kunnen blijven groeien, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die met ons willen bouwen aan een innovatief product.

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld bij een internationaal bedrijf?

Interesse?

Zou jij willen werken bij Rometron maar zie jij jouw gewenste functie er niet tussen de vacatures op onze website staan, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar HR@rometron.nl. Wij nemen dan graag contact met je op!

Contactgegevens:

Rometron bv
Hoge Wesselink 8
7221 CJ Steenderen
The Netherlands
+31 (0) 575 – 45 11 11
info@rometron.nl

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.