Vacature Allround Medewerker HR

Rometron, wereldwijd marktleider op het gebied van spot spraying in de precisie landbouw, is misschien wel het best bewaarde geheim van de Achterhoek!

20210601 4 W5 A1924 2

Wie zijn wij?

Wij zijn Rometron, fabrikant van WEED-IT©, een innovatieve precisie technologie voor de grootschalige landbouw. Door nauwkeurige detectie van bladgroen (onkruid en of gewassen) kan heel gericht en gedoseerd gespoten worden, waardoor grote besparingen mogelijk zijn met betrekking tot het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

WEED-IT’s expertise, track record en robuuste oplossing heeft ervoor gezorgd dat we gezien worden als marktleider binnen de precisie spraying landbouw, wereldwijd. De ontwikkeling en productie van onze producten vindt plaats op ons hoofdkantoor in Steenderen. WEED-IT© wordt verkocht door een selectief netwerk van Business Partners in Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

Wat zoeken we?

Rometron is in korte tijd gegroeid naar 40 medewerkers. Onze medewerkers werken op hele diverse afdelingen: bijvoorbeeld in de productie, software of sales. De afdeling HRM is de spin in het web en in het team werken we aan de verdere talentontwikkeling van onze organisatie. Ter versterking en verdere professionalisering van onze HRM-afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven allround Medewerker HR. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid, -processen en -richtlijnen binnen de organisatie. Daarnaast ondersteun je onder andere bij het afhandelen van HR-gerelateerde vragen en zaken voor de verschillende afdelingen. Dit doe in samenspraak met de HR manager.

Wat ga je doen?

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van personeelsdossiers. Daarnaast ben je de vraagbaak van HR. Je beantwoordt vragen van medewerkers en leidinggevenden op het gebied van contracten en andere HR-gerelateerde zaken.

Je kunt hierbij denken aan:

 • De administratieve processen rondom de in-, door-, en uitstroom van personeel, zoals het verwerken van personeelsmutaties in ons HRM-systeem (Exact) en het opstellen van brieven, verslagen en contracten.
 • De werkzaamheden rondom opleidingen, verlof, vergoedingen, subsidies, beloningen, jubilea en regelingen en ziekteverzuim aan de hand van de Wet Verbetering Poortwachter.
 • De ondersteuning bij de werving en selectie van nieuwe collega’s, waaronder het maken van het functieprofiel, het plaatsen van vacatures, mede-screenen van sollicitaties en het verzorgen van de on-boarding van nieuwe medewerkers.
 • Het bijhouden van het personeelshandboek en andere regelingen.
 • Het coördineren en implementeren van opleidingsprogramma's om de professionele ontwikkeling van medewerkers te bevorderen.
 • Het bijdragen aan het implementeren van HR-beleid en -procedures om te zorgen voor de naleving van wet- en regelgeving.
 • Tot slot denk je actief mee over het verder standaardiseren en verbeteren van onze werkprocessen.

Voordelen op een rij: wat bieden wij je?

 • Een salaris volgens de cao Metaal en Techniek, Metaalbewerkingsbedrijf. De uiteindelijke beloning hangt af van de kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals vanzelfsprekend vakantiegeld, opleidingsmogelijkheden, de werkgever betaalt de maximale bijdrage aan de pensioenpremie, bij een positieve jaarafsluiting een 13e maand.
 • Een reiskostenvergoeding (€ 0,21 per kilometer, woon-werkverkeer).
 • 25 vakantiedagen.

Verder betekent werken bij Rometron:

 • Een fijne werksfeer. Een goede teamsfeer, platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.
 • Veel functievrijheid. Je bepaalt zelf hoe je het maximale uit je werkweek haalt. Jij kan zelf richting geven aan hoe jij je functie wil invullen, op basis van vastgestelde KPI’s en afspraken.
 • Jij bent geen nummertje, maar een persoon. We groeien door, maar in de kern blijven we een platte organisatiestructuur met korte lijnen.
 • Een ongedwongen en nuchtere cultuur. We zijn inmiddels met iets meer dan 40 Rometronners. We werken hard en zijn hands-on. En we zijn er trots op dat we samen een product in de markt zetten dat het gebruik van gewasbestrijdingsmiddelen wil verminderen!

Wat verwachten we van jou?

 • Een HBO-diploma richting HRM of vergelijkbare studie.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare HR-functie, bij voorkeur binnen een (internationale) technische productie organisatie.
 • Een proactieve en resultaatgerichte mentaliteit, je vindt het leuk om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken.
 • Je staat stevig in je schoenen en kan zowel het grote plaatje als de details in het oog houden.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) en bent in staat je aan te passen aan ‘taal’ je gesprekspartner.
 • Goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van HRM en arbeidsvoorwaarden.
 • Discretie en het vermogen om vertrouwelijke informatie te behandelen.
 • Stressbestendigheid, je kunt goed omgaan met drukke periodes wanneer deze er zijn.
 • Een proactieve houding, je wacht niet af, maar neemt proactief initiatief om uitdagingen aan te pakken.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Haal je energie uit veel afwisseling en dynamiek in de werkzaamheden? Kijk je er naar uit om een nieuw te vormen functie op te pakken? Heb jij interesse in een afwisselende functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de groei van de organisatie?

Solliciteer dan nu op deze vacature als allround Medewerker HR en kom ons team versterken!

Stuur je cv en motivatiebrief naar hr@rometron.nl en vertel ons waarom jij je graag bij ons wilt ontwikkelen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Bernadette Weustenenk Bernadette@rometron.nl.

Contactgegevens:

Rometron bv
Hoge Wesselink 8
7221 CJ Steenderen
The Netherlands
+31 (0) 575 – 45 11 11
info@rometron.nl

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.