Vacature: Productiemedewerker

Weed-it spraying weed spraying

Wie zijn wij?

Rometron is een bedrijf dat WEED-IT© ontwikkelt. WEED-IT© is een technologie waarmee het mogelijk is om selectief onkruid in het veld te detecteren en te bestrijden. De ontwikkeling van deze onkruidbestrijdingsmachines stamt al uit 1999 en is ontstaan vanuit een onderzoeksproject in samenspraak met de Wageningen Universiteit. Oorspronkelijk is de machine ontwikkeld om onkruid te bestrijden in het publieke domein zoals stoepen, straten en pleinen.

Sinds 2015 is het bedrijf zich volledig gaan toeleggen op de landbouw, en dan met name op de grote (internationale) velden, omdat daar veel kosten op bestrijdingsmiddelen kunnen worden bespaard. Op dit moment zijn we vooral actief in Brazilië, Argentinië, Australië en Noord Amerika. Zowel de hard- als de software voor WEED-IT© worden in Nederland ontwikkeld.

Wat ga je doen?

Je gaat meehelpen in de productie. Alleen of samen met anderen ga je bijvoorbeeld kabels knippen, assembleren, krimpen met behulp van een volautomatische krimpmachine, kabels testen. Afhankelijk van je kwaliteiten en interesse zijn er op termijn mogelijkheden om door te groeien.

Wat vragen wij?

Wij vragen een gemotiveerde (beginnende) productiemedewerker die:

  • Goed Nederlands spreekt en schrijft.
  • Bij voorkeur 32 uur of meer werkt in dagdienst.
  • Het leuk vindt met andere mensen samen te werken.
  • Graag wil leren.
  • Affiniteit met landbouw en duurzaamheid is een voordeel.

Wat bieden wij?

Als productiemedewerker heb je een afwisselende functie met veel vrijheid in een prettige, schone werkomgeving. Je werkt in een informele kleine organisatie, waarin volop de mogelijkheid geboden wordt voor creativiteit. Naast een fijne werksfeer en vis op vrijdag, bieden we je een marktconform salaris.

Interesse?

Mocht je interesse hebben of je hebt nog vragen over deze vacature, mail dan naar Peter Elbers: peter@rometron.nl.

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.