Stagiair embedded software ontwikkeling

Rometron is een klein innovatief bedrijf die wereldwijd opereert. Wij van Rometron zijn op zoek naar een stagiar in de richting embedded software ontwikkeling of software ontwikkeling.

Fluorescence WEED IT

Wat ga je doen?

De volgende generatie van WEED-IT wordt ontwikkeld op een volledig nieuw hard- en software platform zodat nog hogere efficiëntie behaald kan worden. Weed-IT heeft zijn eigen besturingssysteem en terminal.

Echter veel (landbouw)machines hebben de beschikking over een eigen terminal. Hierbij is de wens om de data afkomstig vanaf WEED-IT spuitsysteem real-time te kunnen tonen op de terminal van een derde partij.

Jij gaat aan de slag met:

  • Onderzoek welke eisen er gesteld worden aan de verschillende systemen om het ISOBUS protocol te kunnen gebruiken.
  • Onderzoek vervolgens welke mogelijkheden er zijn om de verkregen voertuigdata via ISOBUS te ontsluiten.
  • Ontwikkel een prototype en test deze in een praktijksituatie.
  • Tot slot adviseer je ons wat de snelste, meest robuuste en meest veilige oplossing is om dit te doen.

Wie zijn wij?

WEED-IT is een product dat al sinds 1999 door Rometron wordt geproduceerd. Het WEED-IT systeem detecteert levend chlorophyl en spuit alleen daar waar nodig. In de onkruidbestrijding levert dit bij boeren een enorme kostenbesparing op en tevens een mindere belasting voor het milieu.

Meer weten over WEED-IT? Lees hier alles over WEED-IT!

Weed-it spraying

Heb jij interesse?

Klinkt deze opdracht je als muziek in de oren? Dan komen wij heel graag met jou in contact. Mail jou sollicitatie en cv naar: alwin@rometron.nl

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.