Vacature R&D Engineer

Rometron, wereldwijd marktleider op het gebied van spot spraying in de precisie landbouw, is misschien wel het best bewaarde geheim van de Achterhoek!

IMG 3858 edited 1

Wie zijn wij?

Wij zijn Rometron, fabrikant van WEED-IT©, een innovatieve precisie technologie voor de grootschalige landbouw. Door nauwkeurige detectie van bladgroen (onkruid en of gewassen) kan heel gericht en gedoseerd gespoten worden, waardoor grote besparingen mogelijk zijn met betrekking tot het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

WEED-IT's expertise, track record en robuuste oplossing heeft ervoor gezorgd dat we gezien worden als marktleider binnen de precisie spraying landbouw, wereldwijd. De ontwikkeling en productie van onze producten vindt plaats op ons hoofdkantoor in Steenderen. WEED-IT© wordt verkocht door een selectief netwerk van Business Partners in Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

Lekker werken?

Bij Rometron werk je in een multidisciplinair team aan uitdagende projecten. Initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Wij zijn betrokken bij onze klanten. We zijn leergierig en houden elkaar scherp. Naast dat we hard werken, pauzeren we graag samen en lopen we in onze lunchpauze een blokje om.

Je komt als R&D Engineer terecht in een informele werkomgeving met een no nonsens en Achterhoekse mentaliteit.

Wat zoeken we?

Rometron is in korte tijd gegroeid naar 40 medewerkers. Onze medewerkers werken op hele diverse afdelingen: bijvoorbeeld in de productie, software of sales. De afdeling R&D werkt aan interessante projecten en is groeiende. Ter uitbreiding van ons R&D-team zijn we op zoek naar een gedreven R&D Engineer met affiniteit met landbouwtechniek. Je komt als R&D Engineer terecht in een informele werkomgeving met een no nonsens mentaliteit.

Wat ga je doen?

Je gaat samenwerken met onze collega’s van de afdeling R&D. Het doel van de functie is het (door-) ontwikkelen van de producten die gebruikt worden in de WEED-IT© technologie, bijvoorbeeld de sensoren. Naast ontwikkeling is het testen van nieuwe producten en functionaliteiten in het veld ook een belangrijk aspect. Omdat je betrokken bent van ontwikkeling tot en met implementatie, kun je een goede vertaling maken van de wensen van de klant en dit overdragen naar de rest van de organisatie.

Daarnaast ben je een belangrijke spil in het geven van support en trainingen aan onze klanten in binnen- en buitenland. Dit zal zowel op locatie als op afstand zijn.

Wat vragen wij?


Wij vragen een gemotiveerde medewerker die:

  • minimaal HBO/WO werk- en denkniveau in een technische richting heeft (bijvoorbeeld Biosystems Engineering of Werktuigbouwkunde)
  • analytisch sterk is
  • kennis heeft van programmeren (industriële automatisering)
  • affiniteit heeft met de agrotechniek
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken
  • goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft
  • bereid is om af en toe te reizen naar het buitenland
  • creatief en innovatief is en denkt in mogelijkheden/oplossingen

Wat bieden wij?


Als R&D Engineer heb je een afwisselende functie in dagdienst met veel vrijheid in een prettige, schone werkomgeving. Je werkt in een informele kleine organisatie, waarin volop de mogelijkheid geboden wordt voor creativiteit en ontwikkeling. Naast een fijne werksfeer en vis op vrijdag, bieden we je een marktconform salaris.

Interesse?

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Alwin Meenderink, Alwin@Rometron.nl.

Wil je graag solliciteren, reageer dan naar onze afdeling HR, HR@Rometron.nl. Zij zullen zo snel mogelijk op jouw sollicitatie terugkomen.

Contactgegevens:

Rometron bv
Hoge Wesselink 8
7221 CJ Steenderen
The Netherlands
+31 (0) 575 – 45 11 11
info@rometron.nl

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.